Кућа Добрих Вести

Login

Сутра почиње “Green fest”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

grinnnnnБЕОГРАД - Међународни фестивал зелене културе “Green fest” је јединствени догађај у југоисточној Европи који кроз ревијалне и такмичарске филмове, изложбе фотографија, зелених иновативних производа и технологија, иницијативе, креативне радионице, дебате, предавања, и још много интересантних садржаја, покреће зелени талас добрих промена у друштву.


Фестивал ће бити одржан од 29. до 31. октобра, у Дому омладине Београда, а посетиоци ће ове године имати прилику да присуствују изузетно занимљивим предавањима и панел дискусијама, погледају филмове који учествују у такмичарском програму, али и ревијалне филмове од којих се чак 7 премијерно приказује у Србији.


Поред тога, посетиоци ће моћи да се упознају и са различитим организацијама, иницијативама и производима, али и да погледају различите тематске изложбе из области животне средине.

dodelanagradaaaaaa

 

Улаз је бесплатан, а више информација се може наћи на www.greenfest.rs.


Овогодишњи Међународни фестивал зелене културе “Green Fest” се одржава уз помоћ Министарства омладине и спорта, Града Београда - Секретаријата за заштиту животне средине и Секретаријата за културу и подршку компанија Lenovo и Canon, као и многобројних партнера и пријатеља.


Детаљан програм фестивала погледајте ОВДЕ

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 28 октобар 2014 10:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија