Кућа Добрих Вести

Login

Вечерас додела признања "Цвет успеха за жену змаја 2014"

Оцените овај чланак
(4 гласова)

cvettttttБЕОГРАД - Удружење пословних жена Србије ће вечерас, на манифестацији за промоцију женског предузетништва у Београду, осми пут доделити најбољим предузетницама у Србији награду "Цвет успеха за жену змаја 2014".

 

Како је саопштено из Удружења пословних жена (УПЖ), у конкуренцији је било 27 кандидаткиња из целе земље, а о томе ко ће добити овогодишње признање "Цвет успеха" одлучивао је стручни жири, састављен од представница УПЖ Србије, као и жена на руководећим местима у институцијама релевантним за развој женског предузетништва.

 

Додела признања планирана је за вечерас у 19,30 часова у позоришту Мадленијанум, у Земуну.

 

Награда се традиционално додељује у две основне категорије: "најевропскија женска фирма" и женском предузећу за "најбољи модел запошљавања жена", као и у поткатегорији "самозапошљавање".

 

Поред основних, биће додељена и специјална признања, као и посебно признање за "најуспешнији менторски пар".

 

"Цвет успеха за жену змаја" је догађај са међународном репутацијом. Од 2009. године на предлог Министарства привреде Србије увршћен је на званичну агенду обележавања Глобалне недеље предузетништва, коју Европска унија организује у више од 40 земаља.

 

На националном нивоу, овај догађај окупаља угледне званице из привредног, политичког, друштвеног и медијског сектора, а што је најважније, окупља предузетнице Србије.

 

Признање "Цвет успеха за жену змаја" до сада је добило више од 70 предузетница у Србији.

 

Више о пословним женама које су кандидати за ово престижно признање прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 29 октобар 2014 14:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија