A+ A A-

Десети београдски ноћни маркет на пијаци „Каленић“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

marektnocicБЕОГРАД -  Десети, јубиларни, Београдски ноћни маркет под слоганом „Чиста десетка“ одржаће се у петак, 13. октобра 2017. године, на пијаци „Каленић“, у периоду од 18 до 24 часа, у организацији ЈКП „Градске пијаце“ и ”Redesign” д.о.о.

 

Препознатљив по одличној понуди производа шампиона пијаца, уметника, дизајнера, угоститеља, добром расположењу, комшијском дружењу и све већем броју присутних туриста који посећују Београд, Београдски Ноћни Маркет је претворио пијаце у место за најбољи провод у граду.

 

Несвакидашњи маркет за кратак период постао је један од омиљених догађаја у Београду и до сада га је посетило преко 200.000 људи свих генерација који су уживали у разноврсној понуди и непоновљивој забави.

 

На јубиларном десетом Београдском Ноћном Маркету очекује се, како је најавила Туристичка организација Београда, још већи број излагача, као и посетилаца који ће уживати у наступу бенда „ЗаБеат” и ди-џејева. Маркет ће обележити празнична атмосфера уз поклоне и рођенданску торту. До краја године предвиђен је још један маркет, који ће се сада већ традиционално одржати у децембру и најавити новогодишње празнике.

 

Због одржавања музичко-гастрономског фестивала „Београдски Ноћни Маркет“, у петак, 13.10.2017. године, пијаца „Каленић“ радиће до 12 часова, док ће у суботу, 14.10.2017. радити уобичајено.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 13 октобар 2017 13:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани