A+ A A-

Највеће интересовање за београдски концерт Ника Кејва

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NickaveStБЕОГРАД - Концерт Nick Cave & The Bad Seeds који ће се одржати 28. октобра у Комбанк Арени, најбоље је продаван концерт целе светске турнеје.


Иако је остало још нешто више од месец дана до концерта, цео планиран капацитет је распродат а због изузетно великог интересовања и захтева бројних фанова који су остали без улазница, капацитет се проширује на горње трибине (ниво 400).


Улазнице за ниво 400 по цени од 2990 динара су на свим продајним местима ЦС Евентима и на благајнама: Комбанк Арене, Билет центра Београда, Ушће Шопинг центра, Дома омладине и путем сајтова: www.kombankarena.com и www.eventim.rs.


Nick Cave & The Bad Seeds одржаће концерт у оквиру своје светске турнеје на којој представљују албум „Skeleton Tree” који се нашао на првим позицијама бројних светских листа слушаности док му је Гуардиан поверио пет звездица и описао као „ремек дело љубави и разарања“.


Претходни наступ Nick Cave & The Bad Seeds у Арени проглашен је за најбољи концерт 2008. године у Србији. Ово је био један од најдужих концерата овог музичара који је трајао близу 150 минута при чему је Nick Cave више пута испуњавао музичке жеље својих фанова.


Nick Cave у Београд долази са својим дугогодишњим сарадником, текстописцем Warrenom Ellisom као и бендом који чине Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica и Larry Mullins.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 21 септембар 2017 12:17

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани