Кућа Добрих Вести

Login

blogotressssНастављајући традицију претпразничног даривања и организовања Васкршњег хуманитарног и креативног базара, Градска општина Звездара и Волонтерски сервис Звездара, са сарадницима (Удружење родитеља МНРО Звездаре, ХХУ "Хлеб живота", Звездарски еколошки центар, Аурора мине и др.), у среду 28.априла на платоу испред Општине од 11 до 13 сати организују излагање креативних предмета и креативне радионице за суграђане свих генерација.

понедељак, 26 април 2021 12:19
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

nasherojdfdfdfdfdfКартица погодности „Наш херој“ je персонализована картица која омогућава одговарајуће погодности приликом плаћања роба и услуга код привредних друштава, правних лица или предузетника а намењена је нашим запосленима у здравственом и социјалном систему Републике Србије.

недеља, 18 април 2021 13:24
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

budihumannnnnnnКњига за СМС је транспарентна акција осмишљена у циљу обезбеђивања дугорочне помоћи некој особи у потреби.

петак, 26 март 2021 09:38
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

zamislisvedfdfdfdfТеленор фондација објавила је отворени позив за подршку друштвено одговорним пројектима под називом „Замисли све“, на који се могу пријавити хуманитарне и невладине организације, институције и фондације регистроване у Србији.

четвртак, 25 март 2021 16:19
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

021kdjfkjfkdfkddfdf343434Како су у Градској управи за заштиту животне средине, са субвенцијама се креће ускоро, а грађани ће се рангирати на јавном позиву по времену пристизања њихове пријаве.

четвртак, 11 март 2021 18:59
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

mislenpksssssУ априлу десет мишелинових кувара из италијанске организације "Chefs for Life" припремаће српске специјалитете на хуманитарној вечери у хотелу Тонанти у Врњачкој бањи, која ће имати за циљ прикупљање средстава за изградњу дома за децу ометену у развоју и децу без родитеља у овој општини, најавила је Љубица Комленић, бренд менаџер организације Chefs for Life, светски кулинарски судија и почасна чланица Секције за женско предузетништво Привредне коморе Србије.

среда, 03 март 2021 20:30
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

animalrescueOрганизација за заштиту и спасавање животиња Animal Rescue Serbia упутила је апел јавности да им је због продаје зграде БИГЗ-а у којој су били смештени потребан смештај за птице имачке као и магацински простор, те да се пријаве појединци и фирме који им простор могу дати на распологање.

субота, 27 фебруар 2021 09:00
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

ranjivegrupertrtrtrtrУпркос ситуацији у коју нас је све довела пандемија коронавируса Удружење пословних жена Србије је пронашло начин да се онлајн реализује пројекат “Економско оснаживање рањивих група жена кроз обуке за занате”, који је у неку руку наставак изузетно успешног и корисног пројекта реализованог пре две године за исту циљну групу.

четвртак, 25 фебруар 2021 17:10
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

bebesicusneeeeeeУ Србији се сваке године роди 65.000 деце, од којих је 4.000 превремено рођених беба, а чак њих седам свакога дана захтева интензивну негу.

среда, 13 јануар 2021 10:00
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

HumakcijaУгледни престонички месечник на енглеском Diplomacy&Commerce је у сарадњи са Хрватским пословним клубом у Београду, Њ.Е. амбасадором Хрватске у Србији, Хидајетом Бишчевићем, новинарком Душком Јованић и бројним другим уметницима и јавним личностима из Србије покренуо хуманитарну акцију продаје слика и фотографија под називом „Уметници из Србије за Глину, Петрињу и Сисак - сликари и фотографи за становништво погођено земљотресом у Хрватској.“

субота, 09 јануар 2021 11:31
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија