Кућа Добрих Вести

Login

mislenpksssssУ априлу десет мишелинових кувара из италијанске организације "Chefs for Life" припремаће српске специјалитете на хуманитарној вечери у хотелу Тонанти у Врњачкој бањи, која ће имати за циљ прикупљање средстава за изградњу дома за децу ометену у развоју и децу без родитеља у овој општини, најавила је Љубица Комленић, бренд менаџер организације Chefs for Life, светски кулинарски судија и почасна чланица Секције за женско предузетништво Привредне коморе Србије.

среда, 03 март 2021 20:30
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

animalrescueOрганизација за заштиту и спасавање животиња Animal Rescue Serbia упутила је апел јавности да им је због продаје зграде БИГЗ-а у којој су били смештени потребан смештај за птице имачке као и магацински простор, те да се пријаве појединци и фирме који им простор могу дати на распологање.

субота, 27 фебруар 2021 09:00
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

ranjivegrupertrtrtrtrУпркос ситуацији у коју нас је све довела пандемија коронавируса Удружење пословних жена Србије је пронашло начин да се онлајн реализује пројекат “Економско оснаживање рањивих група жена кроз обуке за занате”, који је у неку руку наставак изузетно успешног и корисног пројекта реализованог пре две године за исту циљну групу.

четвртак, 25 фебруар 2021 17:10
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

bebesicusneeeeeeУ Србији се сваке године роди 65.000 деце, од којих је 4.000 превремено рођених беба, а чак њих седам свакога дана захтева интензивну негу.

среда, 13 јануар 2021 10:00
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

HumakcijaУгледни престонички месечник на енглеском Diplomacy&Commerce је у сарадњи са Хрватским пословним клубом у Београду, Њ.Е. амбасадором Хрватске у Србији, Хидајетом Бишчевићем, новинарком Душком Јованић и бројним другим уметницима и јавним личностима из Србије покренуо хуманитарну акцију продаје слика и фотографија под називом „Уметници из Србије за Глину, Петрињу и Сисак - сликари и фотографи за становништво погођено земљотресом у Хрватској.“

субота, 09 јануар 2021 11:31
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

novogodisnjibazarНовогодишњи хуманитарни базар, у организацији „Пан театра” биће одржан, уз подршку Градске општине Звездара, у недељу, 27.12.2020. од 10 до 17 сати на тргу испред ГО Звездара и УК „Вук Стефановић Караџић”.

уторак, 22 децембар 2020 18:39
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

humanitaraccccccНастављајући традицију организовања новогодишњих хуманитарних базара, Волонтерски сервис Градске општине Звездара у петак 18. децембра од 10 до 14 часова на „Ђерам” пијаци организује продају предмета насталих на креативним радионицама.

четвртак, 17 децембар 2020 09:00
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

shaeretheloveЕвропска Унија и Савет Европе покренуле су данас кампању против говора мржње на Западном Балкану под називом - „Блокирај мржњу. Подели љубав.“

среда, 16 децембар 2020 20:00
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

vizualnecudacutimmmmmmПројекат "Нећу да ћутим", прва је друштвено-ангажована акција коју је покренуо DOX TV, а чији је циљ рушење табуа и предрасуда у нашем друштву.

уторак, 08 децембар 2020 20:38
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

lazazdidiidididЛегат једног од најзначајнијих архитеката српске историје, универзитетског професора и пројектанта многих значајних објеката у Београду и у свету, славног Бранка Пешића (1921-2006), ускоро ће бити формиран у Удружењу за културу, уметност и међународну сарадњу „Адлигат“ у оквиру којег су отворени Музеј књиге и путовања и Музеј српске књижевности.

недеља, 06 децембар 2020 19:58
Објављено у Акције
Написала
Опширније... 0

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија