Кућа Добрих Вести

Login

Наградни конкурс за новинаре

Оцените овај чланак
(2 гласова)

uniqa-uvodnaБЕОГРАД - Компанија “Уника осигурање” (UNIQA), у сарадњи са Удружењем новинара Србије (УНС) и Независним удружењем новинара Србије (НУНС), расписала је конкурс „UNIQA PRESS AWARD“ за најбољи објављени новински чланак, радио прилог, ТВ прилог, или веб објаву на тему осигурања.
Конкурсом су обухваћени новински чланци, ТВ и радио прилози, као и веб објаве који су објављени у медијима са седиштем у Србији током 2012. године и до краја јануара 2013. године, објављено је данас на сајту УНС-а.

 

Конкурс траје до 31. јануара 2013.

 

На конкурсу, који траје до 31. јануара у поноћ, немају право да учествују запослени у компанији UNIQA осигурање, агенцији Communis d.o.o и њеним повезаним друштвима, агенцији Direct media и њеним повезаним друштвима, као ни чланови њихових породица (брачни друг, рођена и усвојена деца, као ни родитељи, браћа нити сестре уколико живе у истом породичном домаћинству).

 

Теме из било које области осигурања

 

Чланци и прилози се, према условима конкурса, морају односити на тему из било које области осигурања, а чланови жирија ће чланке и прилоге бодовати оценама од један до пет поена.

Критеријуми на основу којих ће се оцењивати текстови односе се на промоцију  свих врста и услуга осигурања у Србији, затим на опремљеност чланака и прилога фотографијама и снимцима, као и на то да се чланак о осигурању издваја по својој информативности и садржају и да најбоље представља значај осигурања и услуге.

 

Од викенда у Бечу до велнеса – све за две особе

 

Најбољи аутор ће бити награђен продуженим викендом (од четвртка до недеље) у Бечу, а на пут ће моћи да поведе још једну особу, док је за другонаграђеног дата могућност избора викенда у Аранђеловцу у хотелу “Извор”, или на Копаонику у хотелу “Краљеви чардаци” (велнес и спа), такође уз могућност да на пут води још неког по избору.

Трећа награда је ваучер за спа центар “City wellness” у Београду за две особе.

Пријаве и радове је потребно слати на адресу компаније UNIQA осигурање, Милутина Миланковића 134г, 11070 Нови Београд, са назнаком за конкурс „UNIQA PRESS AWARD“.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 новембар 2012 18:10
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија