Кућа Добрих Вести

Login

Признање за најбоље односе са медијима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pragmaБЕОГРАД - Привредна комора Србије (ПКС) налази се међу пет националних институција које имају најбоље односе са медијима у 2012. години. To je резултати истраживања новинара које је спровела ПР агенција ,,Прагма".

У традиционалном, 12. истраживању ,,Новинар - ваш пријатељ", спроведеном у децембру 2012. и јануару ове године, у коме је учествовало више од 300 новинара српских медија, међу државним и институцијама на националном нивоу, најбоље односе с медијима у прошлој години имали су, поред ПКС, Министарство енергетике, Народна банка Србије, Министарство финансија и привреде, Информативна служба српског парламента. Од јавних предузећа најбоља је Електропривреда Србије.

„Веома смо поносни на ово признање и сматрамо га верификацијом нашег тима за односе са медијима. Посао обављамо професионално и предано, у најбољем интересу српске привреде, медија и шире јавности“, рекао је  директор Центра за маркетинг, информисање и промоције ПКС Иван Јакшић

Он је додао да је ПКС признања за најбоље односе са медијима за институције на националном нивоу добила и за 2008. и 2010. годину.

У традиционалном истраживању ,,Новинар - ваш пријатељ", које крајем сваке године спроводи ПР агенција ,,Прагма", испитаници анализирају квалитет односа с медијима, организација и јавних личности у више категорија: државне и националне институције, политичке организације, привредне и непривредне организације, политичке и остале јавне личности, а бирају се и организације које имају најбоље канале и средства комуникације с новинарима.

                                                Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 фебруар 2013 13:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија