Logo
Одштампајте ову страницу

Усвојена оставка Драгана Јевтића

Оцените овај чланак
(1 Глас)

GLINENIGOLUBOVIARHIVAБЕОГРАД - Драган Јевтић председник Стрељачког савеза за летеће мете Србије, поднео је оставку из здравствених која је усвојена на ванредној Скупштни СС за летеће мете Србије у Београду.


За лице које ће представљати савез до изборне Скупштине Стерљачког савеза за летеће мете Србије одређена је  генерални секретар Светлана Станковић Вујичић.
Ванредна изборна Скупштина стрељачког савеза за летеће мете Србије одржаће се 14. новембра. Изборни процес трајаће од  7. отобра до 11. новембра.
Драган Јевтић је изабран за председника Стрељачког савеза за летећЕ мете Србије 29. јануара ове године. Преузео је дужност првог човека после смрти дугогодишњег председника Милан Шотре који је преминуо у октобру прошле године. У руководству Стрељачког савеза за летеће мете Србије је од оснивања  1997. а у два мандата је био и члан Председништва Стрељачког савеза Србије (класично стрељаштво). Учествовао је у организацији Шампионата Европе 2005.  и 2011. и Светског шампионата 2011. у Београду.

Извор: Извор кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 26 јул 2013 13:39
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015