Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне представе за социјално угрожене грађане

Оцените овај чланак
(2 гласова)

terazijeeeeeБЕОГРАД - Секретаријат за културу  покренуо је акцију под називом „Дан и ноћ позоришта”, која ће се одвијати у мају,  са циљем да омогући социјално угроженим категоријама становништва бесплатан одлазак у позориште.

 

Позоришта чији је оснивач Град Београд отвориће своја врата онима који немају могућности да учествују у оваквим културним догађајима.

 

Тако ће социјално угрожени грађани у суботу, 9. маја, у Позоришту на Теразијама од 20 часова моћи да погледају „Женидбу и удадбу”, у недељу, 10. маја, у Малом позоришту „Душко Радовић” у 12 часова дечју представу „Мерлин”, у понедељак, 11. маја, у Позоришту „Дадов” у 20 часова „Господар мува”, а у Позоришту „Звездара театар” у среду, 13. маја, у 19.30 часова „Родољупце”, објавио је Беионфо.

 

У Позоришту „Бошко Буха” у петак, 15. маја,  у 11 часова моћи ће да се погледа „Снежна краљица”, у Београдском драмском позоришту у понедељак, 18. маја, у 20 часова „Хотел Европа”, у Битеф театру истог дана и у исто време плесна представа „Дон Жуан”, у Атељеу 212 у понедељак, 25. маја, представу „Чекаоница”, а 28. маја у Битеф театру у 20 часова драмску представу „Живот стоји, живот иде даље”.

 

У плану је да се овај програм спроводи у сарадњи са службама за социјалну заштиту те би тако на представе организовано долазиле социјално угрожени грађани или групе грађана.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 07 мај 2015 22:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија