Кућа Добрих Вести

Login

Позив за доделу на коришћење пењача уз степенице за инвалиде

Оцените овај чланак
(1 Глас)

penjaciiiiiБЕОГРАД - Председник Градске општине Звездара расписао је Јавни позив за пријаву на Конкурс за доделу на коришћење пењача уз степенице тзв. гусеничара за кориснике инвалидских колица са пребивалиштем/боравиштем на подручју Градске општине Звездара.

 

Конкурс се расписује за доделу на коришћење 3 (три) пењача уз степенице тзв. гусеничара за кориснике у инвалидским колицима са пребивалиштем/боравиштем на подручју Градске општине Звездара.

 

Услуга се реализује са циљем унапређења квалитета свакодневног живота и социјализације особа са инвалидитетом које имају пребивалиште/боравиште на подручју Градске општине Звездара.

 

Лице које жели да користи предметни уређај тзв. гусеничар пријављује своју потребу у прописаној форми Комисији за доделу на коришћење пењача уз степенице кориснику инвалидских колица са територије ГО Звездара. Уређај се додељује на коришћење све док постоји потреба корисника за уређајем.

 

Шта је све потребно од документације на овом конкурсу може се видети на интернет сајту градске општине Звездара www.zvezdara.org.rs.

 

За сва додатна обавештења заинтересовани се могу обратити на број телефона 3405-786 или лично у канцеларији 302 и 303 од 07.30-15.30 часова, III спрат ГО Звездара.

 

Пријаве на Конкурс се подносе од 16.11.2015. до 27.11.2015. радним данима од 7,30 до 18,30 часова на писарници у шалтер сали ГО Звездара или путем поште на адресу: Градска општина Звездара, Булевар краља Александра 77, Београд. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 16 новембар 2015 22:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија