Кућа Добрих Вести

Login

Хуманитарна акција фондације „Осмех на дар“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

omladinahumaaaaaaБЕОГРАД - Прва студентска хуманитарна фондација „Осмех на дар“ организовала је јубиларну десету новогодишњу акцију прикупљања пакетића за угрожену децу широм Србије.

 

У склопу акције која траје од 7 - 25. децембра на Правном факултету у Београду активисти ће сваког радног дана од 10 до 16 часова прикупљати садржај за новогодишње пакетиће у виду нових играчака, књига за децу, наставног материјала и слаткиша.

 

У новогодишњој акцији фондације учествују и студенти Универзитета у Београду (Филолошки, Фармацеутски, ФОН и ФПН) као и студенти Универзитета Сингидунум (Факултет за медије и комуникацију), Универзитета Уметности (Факултет музичке уметности), Универзитети у Крагујевцу, Нишу, Новом Саду, као и "Волонтерска организација Свилајнац" из Свилајнца и омладина града Јагодине.

 dzakovioiiii

 

Такође, осму годину заредом, акцију подржава и омладина из Хрватске (градови Тења, Бобота, Негославци, Борово, Бијело Брдо и село Вера). Ове године имамо и подршку Основне школе "Ђорђе Крстић" из Жаркова, где ће сами основци скупљати материјал за своје вршњаке.

 

Основни циљ акције је улепшавање новогодишњих празника малишанима којима је то потребно у бројним местима на Косову и Метохији, Војводини, као и широм Централне Србије, те су позвани сви заинтересовани људи добре воље да и ове године својим скромним доприносом помогну ову акцију.

 

Датуми и време прикупљања на штандовима фондације:

 

Београд

Правни факултет 7. - 25.12. (10 - 16 ч)
ФОН 14. - 25.12. (10 - 18 ч)
ФПН 14. - 25.12. (10 - 15 ч)
Филолошки факултет 14. - 18.12. (11 - 13 ч)
Фармација факултет 14. - 18. 12. (11 -15 ч)
ФМУ 21. до 25. 12. (10 - 15 ч)
ОШ "Ђорђе Крстић" (10 - 16 ч)

 

Нови Сад

 

Факултет техничких наука 14. - 25.12. (од 10 до 16 ч)

Ниш (сви од 14. до 25. 12., 10 - 15 ч)

Грађевинско - архитектонски факултет
Електронски факултет
Машински факултет
Медицински факултет
Природно - математички факултет
Факултет уметности
Заштита на раду
Спорт и физичко васпитање
Филозофски факултет

 

Врање

 

Природно - математички факултет 14. - 25.12.

 

Лесковац

 

Технолошки факултет 14. - 25.12.

 

Крагујевац

 

Факултет медицинских наука од 15. - 25.12. (10 - 14 ч)

 

Чачак

 

школа језика Мary Poppins

 

Свилајнац

 

Трг 21. - 31.12 (10 - 17 ч)

 osmehnadarrrrr


У „Пионирском граду” у среду хуманитарна представа

 

У Спортско-рекреативном центру „Пионирски град” (Кнеза Вишеслава 27) у среду, 23. децембра, у 13 часова одржаће се хуманитарна представа „Успавана лепотица”. Приход остварен куповином карата по цени од 500 динара биће дониран Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици.

 

У представи ће наступити најмлађи глумци Дечје школе глуме Снежане и Ненада Ненадовића уз пратњу хора „Чаролија”, а обратиће им се и наш познати дечји песник Љубивоје Ршумовић, најавио је Беоинфо.

 

Хуманитарну представу организују Секретаријат за социјалну заштиту, ЈКП „Паркинг сервис”, ЈП „Градско стамбено” и СРЦ „Пионирски град”.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 20 децембар 2015 16:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија