Кућа Добрих Вести

Login

Будимо хумани – помозимо Милошу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

srce16БЕОГРАД - Милош Стојановић из Прокупља се већ десет година бори са тешком болешћу, али и са немаштином јер његови родитељи немају новца како би му обезбедили нормалан живот, али ни довољно хране.


Јасмина и Горан Стојановић пореклом из села Мађере, живе у једнособном, изнајмљеном стану и Прокупљу заједно са оболелим сином Милошем који је до сада имао две операције тумора вилице и операцију ноге.


Немоћ, беспарица и очај учинили су да путем медија апелују на све добре и хумане људе да им помогну јер како наводе, сами то више не могу.


Ова породица до скоро је примала социјалну помоћ од 11.000 динара, а сада више ни то. Рачуни за комуналије само се гомилају а најгоре од свега је штор родитељи овог дечака не могу да нађу никакав посао.


Милошева мајка Јасмина Стојановић је више пута тражила да ради као чистачица али су је увек одбијали са образложењем да је стара. Муж је радио прошле године али је добио отказ.


Милош је имао прву операцију 13. октобра 2004. године на Клиници за максилофацијалну хирургију на ВМА у Београду, када му је одстрањен тумор са једне стране вилице. Од тада, па све до 2013. године, редовно је посећивао клинику због неопходних контрола. У марту 2013. му је дијагностикован тумор и на другој страни вилице. Због тога је имао и другу операцију.


Милошеви проблеми почели су када је имао само 12 година. Тада му је утврђен недостатак калцијума, због чега су његове кости шупље и лако ломљиве. Пре четири године урађена му је вишечасовна операција десног колена приликом које му је уграђено метално ојачање због чега он више није био у стању нормално да обавља физиолошке потребе.


Иако трпи болове због болести, Милош трпи и глад, а дрва за огрев смањују се невероватном брзином те његова мајка брине о томе како ће загрејати кућу.


Потребан им је новац за храну и најосновније потребе.


Ако сте у прилици, будите хумани и помозите Милошу и његовим родитељима јер „живот нам враћа оно што другима дамо“.


Жиро-рачун за помоћ Милошу Стојановићу:


Агрикол банка
330-4700100324934-62


За уплате из иностранства


Instructions for customer transfers EUR
correspodent is:
AGRIFPP-Credit Agricole Paris
Acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficiary: 59:
IBAN RS35330473020129756036


Милош Стојановић
Доња Коњуша ББ
Serbia


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија