A+ A A-

Јапанска подршка за Предшколску установу “Уб”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

japanciflegБЕОГРАД - Влада Јапана обезбедила је 53.870 евра Предшколској установи “Уб” у Убу као подршку унапређењу образовања у Србији.
Укључујући ову донацију, укупан износ јапанске помоћи кроз пројекте за основне потребе становништва (POPOS) у Србији од 1999. године досегао је 11 милиона евра.


Укупан износ Јапанске помоћи Србији у току истог периода премашује 490 милиона евра.


Додела донације је у четвртак 18. Фебруара у 12 часова у Предшколској установи “Уб” у Убу, најавила је Амбасада Јапана.
POPOS донације имају за циљ да подрже социјални развој кроз пројекте за основне потребе становништва. Влада Јапана пружа финансијску помоћ неопходну за имплементацију пројеката који ће допринети економском и социјалном развоју земље. Животна средина, здравствена заштита, образовање и социјална заштита су главне области интересовања Владе Јапана.


185 POPOS донација реализовано је у Србији од 1999.


“Моја слика Јапана”


Центар за студије Азије и Далеког истока ФПН у сарадњи са Амбасадом Јапана организује презентацију “Моја слика Јапана” данас на Факултету политичких наука са почетком у 12 часова.


На презентацији ће бити представљено искуство студента Андреја Вучинића са МИРАИ програма кроз фотографије, филм и разговор, најавила је Амбасада Јапана.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 фебруар 2016 10:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани