Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне радионице украшавања ускршњих јаја

Оцените овај чланак
(1 Глас)

slobodno0000БЕОГРАД - Настављајући традицију претпразничних активности, Волонтерски сервис Звездаре у својим просторијама у Месној заједници „Зелено брдо” (Булевар краља Александра 395), 19. и 26.априла од 10 до 12 сати организује бесплатне радионице украшавања ускршњих јаја и предмета.

 

 

Улаз је слободан али је ограничен број места због чега је неопходно да се заинтересовани грађани/ке претходно пријаве на број телефона 286 4426, уторком и четвртком од 9 до 14 сати, најавила је Општина Звездара.

 

Радионицу води Ранка Јеличић,волонтерка, која ће полазнике на радионици упутити у вештину декупажа и уникатног осликавања ускршњих јаја али и предмета који су део празничних украса и поклона.

 

Будући да су празници увек прилика да дарујемо и будемо хумани, Волонтерски сервис Звездаре, на Велики четвртак 28.априла од 10 до 14 сати организује са својим волонтерима/кама и хуманим грађанима акцију прикупљања јаја за Ускрс која могу бити свежа или кувана, обојена или необојена и украшена или неукрашена. Поред јаја Волонтерски сервис у овој акцији прикупља и слаткише и средства за хигијену који ће, заједно са јајима, тог дана бити уручени најугроженијим суграђанима- корисницима Прихватилишта за децу и омладину у Булевару ослобођења 219, Прихватилишта за одрасла и старија лица у Кумодрашкој 226а и Свратишта за децу улице у Крфској 7.

 

Суграђани могу,  као и претходних година, да се одазову позиву за учешће у хуманитарној акцији Волонтерског сервиса како бисмо заједно допринели да део празничне атмосфере и радости Васкрса осете и они који празник неће провести у својим домовима.

 

Извор: Кућа добрих всети


Последњи пут измењено субота, 16 април 2016 14:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија