Кућа Добрих Вести

Login

Kампања „Вози одморан“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sigurnavoznja34343БЕОГРАД - Агенција за безбедност саобраћаја најавила је данас промотивно-превентивну кампању ,,Вози одморан“ посвећену смањењу броја као и последица саобраћајних незгода за време летњих месеци, у периоду од 22. до 30. августа ове године на свим транзитним правцима кроз Србију.


Кроз промотивне активности пуну и активну подршку кампањи ,,Вози одморан“ пружа МУП и ЈП ,,Путеви Србије“, како би промотери на наплатним станицама Бубањ поток и „Nais“ свим путницима делили флајере са порукама кампање које су усмерене на доминантне ризике које доводе до страдања у саобраћајним незгодама.


Поред подршке државних институција, важност кампање ,,Вози одморан“ препознала је и компанија „ЕКО Serbia“ и тим поводом започета је партнерска сарадња са Агенцијом за безбедност саобраћаја, која такав вид сарадње уназад низ година има и са Нафтном индустријом Србије НИС.


Компанија „ЕКО Serbia“ ће током кампање дистрибуирати лифлете са преводом на четири страна језика возачима на Еко пумпама на транзитној деоници. На пумпама на ауто- путу биће постављене оазе за одмор, а у периодима највећих гужви путници који направе паузу промо тимови делиће бесплатно флашице са водом, како би се освежили пре наставка путовања. Кроз заједничке превентивне активности Агенција за безбедност саобраћаја и компанија ЕКО, наставиће сарадњу и након лета у циљу истицања важности редовних пауза у току даљих путовања.


Месеци јул и август су месеци са веома израженим страдањем учесника у саобраћају, али у циљу смањена саобраћајних незгода на територији Републике Србије, Агенција за безбедност саобраћаја отворена је за сарадњу и са онима који препознају важност безбедности у саобраћају, и да заједничким активностима информишемо учеснике у саобраћају на територији Републике Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 22 јул 2016 20:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија