Кућа Добрих Вести

Login

"Бир Фест", велики допринос добром имиџу Београда у свету

Оцените овај чланак
(4 гласова)

BIRFESTБЕОГРАД - Велики фестивал пива "Бир Фест" биће одржан од 17. до 21. августа у Београду, на Ушћу и поново дати допринос добром имиџу Београда.

 

Туристичка организација Београда (ТОБ), поред промоције историјских и културних споменика града, ради и на промоцији манифестација које из године у годину привлаче све већи број страних туриста.


Једна од најзначајнијих манифестација у календару догађаја престонице је београдски "Бир Фест", који већ 14. годину заредом доприноси повећању броја страних гостију у августу месецу.


„Бир Фест" је најпосећенији фестивал не само у земљи, већ и у југоисточној Европи, што чини да Београд буде једна од најпожељнијих туристичких дестинација у овом делу континента, рекао је директор ТОБ Миодраг Поповић и истакао да су ТОБ и сви угоститељски и смештајни капацитети спремни да прихвате госте који ће због "Бир Феста" боравити у главном граду.


„Београдски фестивал пива годинама доприноси грађењу доброг имиџа Београда. Поред стотина хиљада посетилаца овог фестивала, и познати извођачи који на њему учествују су својеврсни амбасадори нашег града и земље у свету“, навео је Поповић.


У прилог значају "Бир Феста" за туризам града говори и чињеница да ће ове године екипа ТВ канала "Травел XП" снимати емисију о Београду управо у време одржавања овог фестивала, како би забележили јединствену атмосферу и број посетилаца.


"Травел XП" је део кабловских система на скоро свим континентима, тако да ће најлепше путописне слике Београда обићи цео свет.


Београдски фестивал пива био је и део каравана кога је ТОБ ове године организовала у градовима региона, где је кроз различите музичке наступе најављена ова манифестација.


Извор: Кућа Добрих Вести


Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија