Кућа Добрих Вести

Login

Плесни септембар на Звездари

Оцените овај чланак
(1 Глас)

PLESMMMЗВЕЗДАРА - Плесни школа „Аурора“, и ове године, у сарадњи са Општином Звездара, организује „Бесплатни плесни септембар“ за сву заинтересовану децу узраста од 4 до 16 година, која ће моћи да се у току месеца септембра опробају, забаве и одлуче за неки од плесних стилова, са сјајним и талентованим кореографима и инструкторима ове школе.

 

Часови ће се одржавати два пута недељно у просторијама Плесне школе „Аурора“, Устаничка 189, а полазници се могу одлучити за један од три понуђена плесна стила: латино плесови, show dance и хип хоп и, само за најмлађе од 4 - 6 година, комбинација модерног и класичног балета, саопштила је ГО Звездара.


Циљ програма је упознавање деце на нашој општини са прелепим светом спортског и модерног плеса, који као спортска дисциплина на јединствен начин доноси огромни бенефит здравог развоја кроз покрет, дружење и музику.

 

PLES11
У ери великих плесних шоу програма и огромне популаризације плеса, као здравог начина живота, идеалног избора за рекреацију и великих могућности које нуди за даље професионално спортско бављење, Плесни школа „Аурора“ као дугогодишњи лидер у области плеса и организатор многобројних плесних манифестација и такмичења у Београду, нуди својим полазницима идеалну прилику да у септембру плешу са бесплатно и открију ову прелепу дисциплину.

 

PLES2
За све информације, пријаве, резервације
телефон Плесне школе „Аурора“: 069 2881 776.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија