Кућа Добрих Вести

Login

Подржите акцију за децу из Прихватилишта - "Минут до дванаест"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

minutdo1212БЕОГРАД - Хуманитарна приредба, која има за циљ прикупљање средстава за пројекат "Победи за децу", биће организована у четвртак 15. децембра у Установи културе Палилула са почетком у 12 часова, а у организацији Васпитно – поправног дома Крушевац, Дома ученика средње ПТТ школе у Београду и Прихватилишта за децу у Прихватилишта“.


Деца из Васпитно – поправног Дома Крушевац, Дома ученика средње ПТТ школе и деца из Прихватилишта ће на приредби имати прилику да покажу свој таленат и умеће, опробају се у глуми, рецитовању и певању, а што је најбитније имаће прилику да покажу, да се само заједничким снагама најлакше може стићи до циља.


Након приредбе сви заинтересовани ће моћи да купе рукотворине на изложбеним штандовима, које су направила деца из Васпитно – поправног дома Крушевац, и да на тај начин допринесу акцији.


Уколико желите да помогнете деци Прихватилишта да ускоро пређу у нови и већи простор, који ће им омогућити основна права и потребе сваког детета, будите хумани и у зависности од ваших могућности уплатите средства на жиро – рачун намењен за пројекат ,,Победи за децу Прихватилишта“.

humanost54545
Информације за уплату:


Прималац: Завод за васпитање деце и омладине, Победи за децу Прихватилишта, Булевар ослобођења 219, 11000 Београд
Сврха упалте: Уплата за пројекат: ,, Победи за децу Прихватилишта“ бр. 08 -979
Број рачуна: 840-1421761-32

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 08 децембар 2016 13:12
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија