A+ A A-

Донација владе Јапана Џудо савезу Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

thumb65656БЕОГРАД - Влада Јапана је у оквиру програма "Бесповратне помоћи у области културе" одлучила да донира износ од 34,852 евра Џудо савезу Србије.

 

Наведеним средствима Џудо савез Србије набавиће 650 квадрата татами подлоге за вежбање што ће унапредити услове тренирања џудо спорта у Србији, саопштила је Амбасада Јапана.


Ова донација татами подлоге неопходна је за тренинг џудиста свих узрасних категорија, а све у циљу континуитета остваривања врхунских резултата у свим категоријама на домаћим и међународним такмичењима, са посебним нагласком за припрему за предстојеће Олимпијске игре у Токију 2020. године.


Свечана церемонија потписивања уговора о донацији Џудо савезу Србије одржаће се у среду, 14. децембра 2016. године у 10:00 у просторијама Спортског друштва Црвена Звезда у Београду (Љутице Богдана 1а).


Уговор о донацији потписаће Ђуићи Такахара, амбасадор Јапана и др Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије.


У име Министарства омладине и спорта Републике Србије церемонији ће присуствовати Вања Удовичић, министар.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 13 децембар 2016 12:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани