Кућа Добрих Вести

Login

Лозница: Додела бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом

Оцените овај чланак
(1 Глас)

selo4334ЛОЗНИЦА - Град Лозница расписао је јавни позив за доделу бесповратних новчаних средстава брачним паровима за куповину сеоских кућа са окућницом који ће трајати од 13. до 21. децембра.


У буџету града је одвојено пет милиона динара за ову намену. Висина додељених средстава по једној кући не може прелазити милион динара, најавила је општина Лозница.


Циљ овог позива је подстицање развоја руралних подручја, оживљавање и подмлађивање села кроз повећање наталитета и побољшање демографске структуре као предуслов за покретање привредних активности.


Услов који мора бити испуњен је да супружници имају највише навршених 40 година живота у тренутку подношења пријаве, да један од супружника има најмање три године непрекидно пријављено пребивалиште на територији града Лознице, да њихова брачна заједница траје најмање годину дана и да нису власници или сувласници било какве непокретности на територији Републике Србије.
Предност имају породице чији чланови имају високо образовање из области медицине, пољопривреде, ветеринарства и просвете.
Јавни позив за доделу бесповратних средстава брачним паровима на територији града Лознице за куповину сеоских кућа са окућницом можете погледати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести
Последњи пут измењено петак, 16 децембар 2016 11:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија