Кућа Добрих Вести

Login

Kуће на селу за младе парове

Оцените овај чланак
(2 гласова)

porodicaaaaaacvetБЕОГРАД - Покрајински Завод за равноправност полова расписао је Конкурс за доделу бесповратног новца брачним паровима на територији Војводине за куповину сеоских кућа са окућницом.

 

Како се наводи у тексту конкурса за ту намену ће из покрајинског буџета бити издвојено 43 милиона динара, при чему заинтересовани могу да конкуришу само са једном пријавом, а износ добијеног новца не може бити већи од милион динара. Право да конкуришу имају супружници чија брачна заједница траје најмање годину дана или ванбрачни партнери са трајнијом заједницом живота, у складу са законом.

 

У тренутку подношења пријаве заинтересовани морају испуњавати следеће услове:

 

да један од учесника конкурса није старији од 40 година живота;

да нису у крвном, тазбинском или сродству по усвојењу са потенцијалним продавцем непокретности;

да нису власници / сувласници било некретнине и да исту нису отуђили у претходних 5 година;

да је бар један супружник / партнер у радном односу;

да имају најмање 5 година непрекидно пријављено пребивалиште на територији Војводине;

да тржишна вредност предметне непокретности не прелази 2 милиона динара.

 

Како и до када се пријавити?

 

Пријаве на Конкурс са припадајућом документацијом достављају се у затвореној коверти на адресу Покрајинског завода за равноправност полова у Новом Саду, поштом или лично са назнаком "Конкурс за доделу бесповратних средстава брачним паровима на територији Војводине за куповину сеоских кућа са окућницом".

 

Конкурс је отворен до 30. септембра 2017. године. Документација се може преузети на сајту Завода за равноправност полова, а све додатне информације добити на бројеве телефона: 021-6615-177 и 021-6615-133.

 

Детаљније о конкурсу прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Завод за равноправност полова

 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија