Кућа Добрих Вести

Login

Донирај „Кућу могућности“ и помогни младима који излазе из сиротишта

Оцените овај чланак
(3 гласова)

suve439934БЕОГРАД - Центар Звезда је удружење грађана основано 2013. године као једино удружење у Србији које има за циљ збрињавање младих без адекватне родитељске подршке - који излазе из сиротишта, хранитељских породица или долазе из једнородитељских или веома сиромашних породица у процесу осамостаљивања.

 

Уз подршку Фондације за социјалне промене и инклузију (ФСЦИ) из Бугарске, новембра 2015. су започели имплементацију пилот пројекта под називом "Кућа могућности" у Београду који има за циљ смештај и потпуно збрињавање младих људи из ове осетљиве категорије.

 

У октобру 2016. ово Удружење је започело исти пројекат и у Нишу. Поред наведеног, организује креативне радионице где се окупља циљна групу са којом раде, независно од тога да ли су укључени у Програм "Кућа Могућности", и заједно праве сувенире.Уколико сте у могућности, донирајте овом центру новчана средства јер се од 1. новембра 2017 Кућа могућности суочава са ситуацијом да да остане без финансија и буде затворена пошто истиче уговор са ФСЦИ која нас је до сада финансирала.Дан у Кући могућности за једну младу особу је 15 евра.Можете направити општу донацију или одлучити да покријете тачно одређене трошкове, на пример, месечну кирију (360 €), рачуне за стан (220 €) или трошкове исхране за једну особу на месечном нивоу (78 €).

                                         zvezdaaaaaa   

Неопходна је помоћ свих заинтересованих удружења, предузећа, појединаца.

 

Једнократне донације или месечна финансијска подршка у наредном периоду, донације хране и кућне хемије, запошљавање младих, материјал и алати за радионицу сувенира, било који вид подршке.

 

Банка Интеса - динарски рачун број: 160-387258-71

 

raidonica3434343                                                    

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 фебруар 2018 13:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија