Logo
Одштампајте ову страницу

Промоција новог портала Green Net

Оцените овај чланак
(3 гласова)

herbaaaaaУ хотелу Радисон у Београду, у среду, 20. марта стручној и широј јавности биће представљен интернет портал Green Net - ИТ иновација за повезивање и пословање расадничара, пројектаната и извођача зелених површина, и укратко, свих носећих учесника на домаћем тржишту садног материјала.

 

Највећи значај портала Green Net - маркиран је у идеји да понуди платформу и софтвер који ће на истом месту објединити, систематизовати и огласити домаћу понуду у сектору хортикултуре. Док домаћа производња садница често остаје невидљива и на локалном, српском тржишту, већини ових произвођача регионална и међународна тржишна комуникација остаје потпуно недоступна.

 

Са друге стране, бројне делатности које се природно снабдевају из ове производње - од пејзажне и зелене архитектуре до пољопривреде, пропорционално се све чешће окрећу увозу.

 

У том смислу технологија која ће понудити брз, систематичан и једноставан предглед понуде и тражње, обећава велики искорак и подршку свим учесницима ове гране зелене привреде и пољопривреде, а еколошке оријентације, која у савременом бизнису привлачи све већу пажњу и негује огроман развојни потентицал. За домаће произвођаче, ово је ултимативни изазов и преко потребна шанса за прикључак актуелним пословним струјањима.

 

Уз демонстрацију свих функционалности и корисничког сервиса Green Net – ће са гостима и стручњацима покренути дебату о могућностима динамичнијег развоја и опште позиције кластера у зеленој привреди Србије, као и основним условима њеног отварања ка већим, међународним тржиштима.

 

Посебна погодност за све учеснике догађаја је могућност да региструју свој кориснички налог и слободно га користе у вишемесечном пробном периоду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015