Logo
Одштампајте ову страницу

Округли сто "Зелено новинарство"

Оцените овај чланак
(4 гласова)

GBEXPO434Како најбоље испричати причу о зеленој градњи и како подстаћи и навести учеснике зелене градње да испричају оно што ће да заинтересује јавност,али и уреднике ТВ и штампаних медија и натера их да је објаве или емитују, биће главна тема сесије о зеленом новинарству у оквиру манифестације посвећене зеленој градњи.


Сајам и конференција зелене градње – Green building expo and conference биће одржани од 2. до 4. новембра Београду у Белекспо центру у организацији компаније „Energo“ , а у сарадњи и партнерству са Америчким Саветом зелене градње USGBC (United States Green Building Council) , творцем водећег протокола сертификације LEED (Leadership in Energy and Environmetal design).


Учесници су угледни домаћи и светски стручњаци и компаније из ове области, а најважнији догађај посвећен одрживом развоју зеленог грађевинарства и свих пратећих делатности ужива подршку Града Београда и многобројних амбасада у Србији.

 

Округли сто о зеленом новинарству биће одржан 3.новембра у 15 часова и намењен је новинарима и онима који се баве маркетингом, како би се ближе упознали са зеленом градњом, њеним садржајем, потенцијалима и најбољим моделима и каналима за пласирање у медијима.

                                                conference

 


Модератор оцве сесије биће Joseph Crea, извршни директор за маркетинг и комуникације у Америчком савету зелене градње USGBC где ради на развоју, имплементацији и реализацији свих комуникационих стратегија.

 

Creа је на почетку каријере био новинар и репортер, а потом је почео да се бави маркетингом и посато познато име у тој области. Специјалност су му дигиталне комуникације за водеће америчке менаџере , као и развој холисичке стратегије комуникација, што га је уврстило у светски ТОП ПР.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 октобар 2016 21:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015