A+ A A-

Хоћете да сарађујете са енергетски ефикасном фирмом из Финске?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

biomasacvet343434Финска има за циљ да створи енергетски ефикасно друштво које ће бити засновано на коришћењу обновљивих природних ресурса и рециклираних материјала.


Амбасада Републике Финске у Београду, заједно са организацијом Финнпартнерсхип, уз подршку Привредне коморе Србије, одржала је семинар под називом „Како пословати са Финском“ на коме је истакнуто да је Финска једна од најфункционалнијих земаља на свету, коју одликују креативно решавање проблема и примена напредних технологија, што се посебно односи на развој биоекономије, имајући у виду чињеницу да Финска има за циљ да створи енергетски ефикасно друштво које ће бити засновано на коришћењу обновљивих природних ресурса и рециклираних материјала.


Finnpartnership (www.finnpartnership.fi) је организација чији се пословни концепт заснива на пружању различите врсте помоћи финским компанијама које послују на тржиштима земаља у развоју, ради проналажења партнера из одређених сектора.


Организација је имала добру презентацију пословне климе у Финској, и пружила је релевантне информацијаме о финском тржишту и регулативама. Исто тако, кратко је представљен концепт пословања организације, заједно са презентацијом услуга које нуде.

 

Имајући у виду да је Влада Финске посебно заинтересована за сарадњу са земљама западног Балкана, организација је позвала компаније у Србији на консултацију у погледу свих релевантних сектора у којима је могуће остварити сарадњу. Ова организација представила је ''виртуелну'' делегацију финских компанија које су заинтересоване за сарадњу са српсим привредницима.


Сарадња се, углавном, огледа у проналажењу партнера за дистрибуцију одређених производа.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено понедељак, 06 март 2017 22:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани