Logo
Одштампајте ову страницу

Супернатурал фестивал 22. и 23. aприла на Ади Хуји

Оцените овај чланак
(1 Глас)

supernatura569965Супернатурал фестивал одржаће се ове године 22. и 23. априла на Ади Хуји.


Супернатурал фестивал једанаесту годину слави Дан планете Земље указујући на важности очувања здраве животне средине.
Фестивал се ове године одржава на Ади Хуји у Супернатурал парку, а конкретан циљ овогодишњег фестивала је даље пошумљавање и ревитализација ове области.


Током два дана ће наступити више од 10 музичких састава, али и велнес радионице, а биће одржана и предавања о животној средини.


У оквиру музичког дела фестивала наступају Lollobrigida, Канда Коџа и Небојша, Дел Арно бенд, Београдски Синдикат, Никола Врањковић, Irie FM, Sharska Snakes and Planes, Nula radio with Rebel B, Леонтина и дечији хор Чаролија.

 

Поред добре музике за посетиоце фестивала организоване су и бројна дешавања за децу и одрасле.


Биће постављена и пијаца на којј ће се представити мала пољопривредна газдинства, произвођачи аутентичних српских производа.
До 21. априла карте су на продају по цени од 600 динара за један дан, односно 1.000 за оба дана. Од петка 21. априла цена карте је 800 динара за један дан, односно 1.300 динара за оба дана.


Супернатурал ће уложити 10 одсто од продатих карата у пошумљавање Аде Хује.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015