Кућа Добрих Вести

Login

Сајмови енергетике и енергије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

energetika3445454545454Знак за старт невероватног сајамског октобра на Београдском сајму даће изузетан тројац репрезентативних догађања - 14. Међународни сајам енергетике, 15. Међународни сајам заштите животне средине и природних ресурса - ECOFAIR и 41. међународни сајам превенције и реаговања у ванредним ситуацијама и безбедности и здравља на раду - 112 EXPO.

 

Ове три манифестације представљају јединствену логистичку платформу за одговоре на нека од најважнијих питања данашњице - енергије, енергетске ефикасности, животне средине, ризика и заштите на раду.

 

Енергетика 2018. је највећи и најреспектабилнији годишњи регионални скуп компанија, корпорација, предузећа, институција и професионалаца у секторима електричне енергије, угља, нафте и гаса, обновљивих извора енергије, енергетске ефикасности и рударства.

 

Ова изванредна међународна манифестација ће ове године, и у излагачком и у конференцијском програму, потенцирати проблематику обновљивих извора енергије, тржишта електричне енергије, инвестиција и технолошких иновација у енергетици (ветропаркови, хидроелектране, мини-хидроелектране), енергетске ефикасности, производње биомасе и биогаса, система за даљинско грејање итд.

 

Заједно са Енергетиком, у исто време и на истом месту, у хали 1 Београдског сајма, од 3. до 5. октобра 2018, одржава се и ECOFAIR, посвећен систему и механизмима заштите животне средине, са посебним акцентом на "зелену економију", индустрију рециклаже, обновљиве изворе енергије и управљање отпадом.

 

У обимном стручном пратећем програму, наглашена пажња биће поклоњена третману улагања у екологију као улагања у здравље, проблематици стратешког планиранмја и финансирања у заштити животне средине, управљању пројектима у овој области, инвестиционим пројектима и управљању отпадом у локалним срединама, решавању питања историјског загађења, урбаној мобилности, примерима добре праксе, глобалној заштити животне средине и европским агендама у том сектору и слично.

 

Истовремено, са почетком дан раније и у хали 2 Београдског сајма, од 2. до 5. октобра, одржава 112 EXPO, еминентна сајамска манифестација која се бави проценом и управљањем ризицима у ванредним ситуацијама и безбедношћу и здрављем на раду, супротстављањем непредвидивим и неочекиваним ванредним ситуацијама које угрожавају људске животе и имовину.

 

112 EXPO ће обиловати показним вежбама у области заштите од природних катастрофа и последица људског немара, анализама законских решења у овој области, бавиће се проблематиком безбедности и заштити на раду у пракси, инспекцијским надзором, сертификацијом опреме за заштиту, добровољним ватрогаством, збрињавањем у ванредним ситуацијама и бројним другим темама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 14 септембар 2018 15:49

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија