Logo
Одштампајте ову страницу

Погледајте видео о Удружењу „Жене на прекретници“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zeneprekrecnia3433434Удружење “Жене на прекретници” подржава оснаживање жена старости 45+ које су остале без посла да се поново друштвено и економски ангажују.

 

Удружење Жене на прекретници основано је у децембру 2015. са намером да утиче на родну неравноправност и оснажи и повеже жене старости 45 плус које су остале без посла.


Циљ програма Удружења је да женама пружи сигуран и подстицајан простор за учење, размену осећања, енергије и знања, као и изградњу властитих компетенеција и ширење међусобних контаката.

 


Програм укључује психолошку подршку која их учи како да савладају властите психолошке потешкоће које су настале губитком посла и обезбеђује им одређене правне савете. Такође, нуди им обуке за комуникационе вештине потребне за тражење посла и даје им основне информације неопходне за самозапошљавање.

 

Нешто више о Удружењу сазнајте у следећем видеу:

 

 

Програм психолошке подршке


Овај свеобухватни програм реализује се кроз пакет од осам радионица у трајању од два месеца. Предавачи и тренери су признати експерти у својим областима. У исто време, два тима, правни и психолошки, нуде специфичну подршку појединачним полазницама.


На крају програма, полазнице имају боља сазнања о сопственим снагама и вештинама, имају знање о разним техникама за израду ЦВ и пријава за посао, као и за учешће на интервјуима за посао, чују корисне информације о другим професионалцима и њиховим искуствима, проширују своју друштвену мрежу, што их све укупно оспособљава да много ефикасније траже нови посао или крену путем нове каријере.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 17 септембар 2018 19:42
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015