Logo
Одштампајте ову страницу

Конгрес предузетница у Загребу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Kongrespoduzetnica2019У циљу јачања сaрадње међу женама, као и међусобне потпоре и уважавања, те смањења маргинализираног положаја жена у економији, али и осталим друштвеним аспектима, четврту годину за редом Виртуални женски подузетнички центар организира највеће окупљање жена у подузетништву југоисточне Европе, Конгрес предузетница, који ће се одржати 8. марта 2019. године у Загребу под покровитељством Председнице Колинде Грабар Китаровић.

 

“Ценећи Ваш рад на јачању жена у предузетништву, с великим задовољством и ове године прихваћам покровитељство над наведеном манифестацијом. Уверена сам како ће овај конгрес окупити бројне предузетнице те им омогућити плодоносну размену знања и искустава – поручила је председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић, која је трећу годину за редом покровитељица највећег окупљања жена у предузетништву југоисточне Европе.

 

Конгрес којем су дијамантни спонзор компанија и менструални улошци Gently Day, представља стециште отварања нових пословних прилика, размјене искустава, жеље за сурадњом и умрежавањем, те подизања знања, компетенција и вештина предузетница, али и свих они жена које размишљају о подузетништву као свом каријерном избору. Уједно је постао средишње окупљање југоисточне Европе, али и потпоре женама које своју егзистенцију осигуравају кроз властите пословне пројекте на реалном тржишту, а којих је све више.

 

Конгрес подузетница 2019 по четврти ће пута у Загребу окупити жене које марљиво и неуморно потичу женско подузетништво према расту и развоју. Сви садржаји конгреса за све посјетитељице и посетитеље су у целости бесплатни уз претходну пријаву ОВДЕ.

 

Прво службено представљање Конгреса подузетница 2019. одржано је у Новом Саду на конференцији Бизнис у штиклама, коју организира у Србији Софија Бајић, предузетница и партнерица највећег пословног скупа жена у југоисточној Еуропи.

 

Презентацију Конгреса у Новом Саду, означавајући тиме почетак припрема за 2019 годину, одржала је Санела Дропулић.

 

Конгрес организује, у сурадњи с бројним јединицама локалне управе и самоуправе, међу првима с Градом Загребом те партнерским организацијама и спонзорима, Виртуални женски подузетнички центар www.poduzetnica.hr који је темељна невладина и неполитична асоцијација не само Хрватске, него и југоисточне Еуропе с целим низом садржаја, пројеката и активности на промицању предузетништва, посебице жена.

 

На нашим досадашњим конгресима које смо успјешно организирали у партнерству с Градом Загребом, до сада суделовало је више од 1.500 подузетница из Хрватске те земаља југоисточне Еуропе од Словеније до Македоније, чиме смо се сасвим оправдано, садржајем и посећеношћу, сврстали раме уз раме највећих ебропских манифестација намењених пословним активостима жена на реалном тржишту – казала је на првом представљању Конгреса подузетница 2019, Санела Дропулић, директорица Виртуалног женског предузетничког центра у Новом Саду где је службено означен почетак припрема на овој четвртој по реду манифестацији за све госте из југоисточне Европе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 05 октобар 2018 12:08
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015