Кућа Добрих Вести

Login

Дан социјалних предузећа

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dabsocuhakbusdsdsdПројекат немачке развојне сарадње Подстицање запошљавања младих и Смарт колектив вас позивају да нам се придружите на догађају Дан социјалних предузећа, који ће се одржати 16. октобра у Београду.

 

Учесници и учеснице конференције имаће прилику да обиђу Град социјалног предузетништва и упознају се са добрим идејама, производима и услугама 21 социјалног предузећа која су у програму подршке социјалном предузетништву у оквиру пројекта Подстицање запошљавања младих. Говорници и партнери на конференцији представиће успешне моделе подршке социјалним предузећима у земљи и Европи као и улогу коју имају различити сектори у подстицању развоја ових предузећа. Социјална предузећа која су део програма подршке ће представити рад својих предузећа и своје производе у оквиру Града социјалног предузетништва, а своја искуства и знања стечена учешћем у програму подршке кроз интерактивне разговоре са консултантима и учесницима конференције.

 

У сарадњи са Social Impact Award програмом у Србији, учесници конференције ће имати прилику да се упознају са новом генерацијом младих друштвених иноватора и покретача промена и да кроз ливе питцх сазнају више о њиховим бизнис идејама које мењају заједницу.

 

Пројекат Подстицање запошљавања младих се спроводи у оквиру Немачке развојне сарадње. Пројекат реализује Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ), у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства привреде и Националне службе за запошљавање. Програм подршке социјалном предузетништву у Србији се реализује у сарадњи са Смарт колективом. Партнери конференције су Рефлектор Театар и Социал Импацт Аwард Србија.

 

Пријаве су отворене на овом линку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 08 октобар 2018 22:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија