Кућа Добрих Вести

Login

Међународна конференција о некретнинама – Balkans Property Forum 2018

Оцените овај чланак
(3 гласова)

pROPERTIFORUMБеоград ће по други пут бити домаћин међународне конференције о тржишту некретнина Југоисточне Европе, а конференција Balkans Property Forum 2018, биће одржана 4. децембра 2018. године у хотелу Хилтон Београд.

 

Конференцију организује Property Forum, водећа имовинска платформа за некретнине у Југоисточној Европи у сарадњи са Краљевским институтом овлашћених проценитеља (RICS).

 

Више од 150 стручњака из индустрије некретнина окупиће се у српској престоници како би разговарали о кључним питањима и најновијим трендовима који утичу на будућност индустрије некретнина, са фокусом на земље Балкана, посебно Србију, Бугарску, Хрватску и Словенију.

 

                                     POREPTIS

 

Програм конференције ће пружити детаљан економски преглед Југоисточне Европе, са фокусом на трендове који дефинишу будуц́ност индустрије некретнина и изазове са којима се данас суочавају проценитељи некретнина. Неке од тема конференције биће: инвестиционе могућности на тржиштима Србије, Бугарске, Хрватске, Словеније, а посебна дискусија биће посвећена тржиштима у развоју - Македонија, Албанија, Црна Гора, Босна и Херцеговина.

 

Нека од питања биће и колико је Србија данас привлачна новим инвеститорима, које су препреке у погледу законодавства, шта је потребно променити, какав тип некретнина банке најрадије финансирају, колико је из њихове перспективе тржиште ризично и како ће и у којој мери приступање ЕУ утицати на развој тржишта некретнина итд.

 

Иновација ће бити кључно питање на свим панелима, јер нове технологије великом брзином мењају правила имовинског пословања и мисија Property Foruma и RICS-а јесте да припрема професионалце за некретнине за будуће промене које утичу на струку.

 

                                 forumproperti

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 новембар 2018 13:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија