Кућа Добрих Вести

Login

Недеља иновација поново у Београду од 20. до 24. маја

Оцените овај чланак
(1 Глас)

nedeljainovacijaAAAAAНедеља иновација 2019 ће бити организована под називом How Innovation Can Accelerate The Impact Economy? и са посебним фокусом на проналажење равнотеже између економског раста и решавања друштвених и еколошких изазова, како би се створили усови за изградњу одрживог друштва заснованог на једнакости.

 

Реномирани домаћи и инострани стручњаци који ће поделили знање и информације и омогућити нам да се боље прилагодимо променама у глобалној технолошкој и економској архитектури са посебним освртом на етичке, моралне, правне и политичке последице коришћења технологија.

 

Недеља иновација ствара платформу за повезивање науке и привреде, и има за циљ да једном годишње представи актуелне трендове у иновацијама кроз укључивање домаћих потенцијала (научних института, старт уп заједнице, корпоративних лидера), као и међународних иноватора и лидера у овој области.

 

Недеља иновација окупља иноваторе, проналазаче, индустријске лидере, дигиталне дивове и креатори мишљења који ће дискутовати о најновијим трендовима и иновацијама у науци, технологији, дизајну, креативности, I&R и развоју нових производа и услуга који могу да имају значајан утицај на друштво.

 

Кроз повезивање науке и привреде, желимо да оснажимо и инспиришемо наредне генерације младих жена у области науке, технологије, инжењерства и математике како би обезбедили равноправност и једнаку затупљеност полова у пословима будућности.

 

Поучени прошлогодишњим искуством, Недеља иновација 2019 ће наставити са иновативним форматима који ће укључивати радионице, изложбе, округле столове са посебним освртом на динамичну комуникацију и укључивање заинтересованих посетилаца. Овогодишњи програм ће се састојати од неколико компоненти које укључују конференцијски део, Start up и Innovative Country dane, као и доделу годишњих награда за идеје и иницијативе у области иновација.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 фебруар 2019 15:05

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија