Кућа Добрих Вести

Login

Архитекте, пријавите своје пројекте за међународну VELUX награду

Оцените овај чланак
(0 гласова)

arhitektenagradadfdfdШесто издање конкурса “Bringing Light to Life” компаније VELUX који је започет у Бугарској, а који је прошле године је добио регионални карактер отворено је за ваше пројекте.

 

Рок за регистрацију пројеката је 10. децембар 2019. Додела награда биће одражана на свечаној церемонији у Београду у фебруару 2020. године.

 

За укупно четири награде такмичиће се архитекте из Србије, Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине, Румуније, Бугарске и Турске. У прошлогодишњем издању, од три награде, две су отишле у руке архитектама из Србије, укључујући и главну награду коју су освојили Моделарт архитекти и з Новог Сада за свој пројекат Рилак куће.

 

VELUX награда за архитекте “Bringing Light to Life” за циљ има промоцију пројеката који приказују разноврсност и могућности апликације кровних прозора на кућама, стамбеним, пословним и комерцијалним зградама, било да се ради о новим објектима или реновирању постојећих.

 

Заинтересовани се могу регистровати и пријавити пројекте у 3 категорије: Породичне куће, Резиденцијални/Јавни објекти и Реновирања.

 

У конкуренцији за награде биће само пројекти који у себи садрже кровне прозоре и/или светлосне тунеле за косе и равне кровове. Детаљи, 3Д визуализације и додатне инфрормицаије о пројекту су добро дошле будући да ће визуализовани пројекти имати предност приликом оцењивања жирија.

 

Пројекти могу бити из 2018. или 2019. године, у било којој фази, укључујући и већ изведене објекте у наведеном периоду.

 

Рок и награде

 

Рок за регистрацију пројеката је 10. децембар 2019. до 23:59:59 часова. Сам процес регистрације је веома једноставан и одузима веома мало времена.

 

Жири ће о победницима одлучивати током јануара 2020. године док ће победници бити проглашени на свечаној церемонији која ће се одржати у Београду у фебруару 2020. године.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 31 јул 2019 14:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија