Кућа Добрих Вести

Login

Француски гигант улаже у српски FitPaas

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SaopštenjefotkakakakДок српска економија очекује повећање француских инвестиција након посете председника Француске Емануела Макрона, једна домаћа компанија се већ изборила за исте.

 

Наиме, лидер на српском тржишту спорта FitPaas, у чијем систему се налази 1200 спортских објеката, заинтересовала је француског гиганта UP групу, која је убрзо и решила да уложи управо у ову нашу компанију.

 

FitPaas, је званично објавио ново партнерство као и продају удела у капиталу овој француској мултинационалној компанији која послује у више од 30 земаља широм света. Иако већ има доминантну позицију на тржиштима Србије, Босне и Херцеговине и Грузије, FitPaas, ће од сада моћи још брже да се развија кроз кооперацију и константну финансијску, оперативну и едукативну подршку француског партнера.

 

Улагањем у FitPaas, UP група шири своју понуду услуга, које њихови клијенти могу да пруже својим запосленима, те сад уз бенефиције из области хране, одмора, разних услуга и културно-уметничких активности, додају и спорт.

 

Уп група планира да понуди овај бенефит својој бази од више стотина хиљада компанија, јер ће на тај начин побољшати статус запослених и повећати проценат њиховог задржавања у радном односу. FitPaas, бенефит ће у самом старту бити представљен у 5 земаља.

                                                     cloudkovert

 

“Улагање у производ FitPaas је у савршеном складу са нашим главним стратешким приоритетима: диверзификовање понуде и учвшћивање нашег интернационалног присуства. Овакво решење, које омогућава приступ физичкој активности, нарочито када говоримо о односу послодавца према својим запосленима, одговор је на новонастала очекивања наших клијената и корисника бенефита. Врло је битно да само решење доприноси, у ширем смислу, политици јавног здравља и благостања, која се препознаје и признаје у оквирима Светске здравствене организације”, наглашава Јусеф Ашор председавајући и CEO групације.

 

Огњен Радић, директор FitPass истиче: “Занимање UP групе за нас представља велику част и изузетну могућност за наш даљи развој. Свеобухватна комплементарност FitPaasа и Уп групе кроз елементе попут бенефиција запослених, експертизе, историје и својих вредности, а посебно међународним присуством, омогућава интензивитет експанзије. Управо смо освојили наредних 10 година, читаву деценију!”

 

FitPaas, иновативно решење за растуће међународно тржиште

 

Фитнес тржиште на глобалном нивоу се сусреће са експоненцијалним растом, а овај тренд је примећен највише у Европи. Управо у том делу света број спортских чланарина расте у просеку 4% годишње од 2016. што је узроковало преко 60 милиона корисника у 2018. са обртом већим од 25 милијарди евра.

 

О UP групацији:

 

UP развија системе плаћања и организује решења која побољшавају бизнисе кроз разна тржишта, а такође и свакодневни живот запослених, као и обичних грађана будући да им нуди слободу избора и разноликост коришћења услуга.

 

UP групација представља међународну корпоративну групу чија независност је гарантована уравнотеженим односима и поверењем међу стејкхолдерима. До сада имају 3.600 запослених који раде у више од 30 земаља, а до 2018. године је остварен промет од чак 532 милиона евра.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено субота, 03 август 2019 17:04

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија