Logo
Одштампајте ову страницу

Први центар за симулацију пословних проблема

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vestineeeeeЈединствен програм на Београдском универзитету који ће студентима омогућити упознавање са реалним пословним проблемима из области ревизије, маркетинга, банкарства, туризма, менаџмента, данас на Економском факултету почиње са радом.

 

Екоф Бусинесс Лаб пружиће шансу младима да први пут обављају праксу, која се не одвија у компанији, већ на факултету.

 

„Наши студенти добиће прилику да усвоје вештине директно од ментора, водећих људи из успешних домаћих и међународних компанија, који ће гостовати на факултету и заједно са студентима решавати проблеме са којима се свакодневно суочавају на радном месту. Будући да ће се ментори смењивати сваког месеца, полазници ће се упознати са различитим делатностима и усвојити широк спектар знања. Наша жеља је да студентима олакшамо усклађивање факултетских обавеза и стицање неопходног практичног искуства, које ће их сутра учинити још конкурентнијим на тржишту”, рекао је продекан Економског факултета, проф. др Драган Лончар, поводом свечаног отварања Еkof Business Laba.

 

Иако су млади навикли да одлазе у компаније на усавршавање, по први пут, важна пословна имена биће им лако доступна за савет кроз Екоф Бусинесс Лаб. Осмишљен да приближи студентски свет пословном свету, оспособиће студенте за практично размишљање и бити инкубатор младих бизнис талената.

 

На свечаном отварању поред продекана присутнима се обратила и извршни директор ЕY Данијела Мирковић. Након обиласка новопремљених просторија ове лабораторије, одржана је панел дискусија на тему Еmployer брендинга.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 07 октобар 2019 22:09
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015