Кућа Добрих Вести

Login

Чешка амбасада: позив за предлоге малих локалних пројеката

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ceskaambasadadaaaaerere3434343Чешка амбасада расписала позив за подношење предлога малих локалних пројеката у 2020. години.

 

Амбасада Чешке у Београду расписала је позив за подношење предлога малих локалних пројеката у 2020. години.

 

Сврха програма је финансирање малих локалних пројеката који су комплементарни великим вишегодишњим пројектима, које имплементира Чешка развојна агенција (CzDA) те представљају важну компоненту Чешке иностране развојне сарадње.

 

Категорије пројеката који ће бити подржани су мали локални пројекти који имају развојни аспекат и не подразумевају нпр. трошкове режије корисника, нити им је циљ јачање капацитета корисника. Приоритетне области подршке јесу здравство, образовање и просвета, заштита животне средине и подршка маргинализованим групама. Донације нису намењене за подстицање предузетништва.

 

Износ бесповратних средстава од 200.000 ЦЗК (око 920.000 РСД) до 500.000 ЦЗК (око 2.300.000 РСД). Укупан износ личних и путних трошкова не сме прелазити 25% укупног буџета МЛП.

 

Како се наводи на сајту чешке амбасаде, могу аплицирати невладине организације, институције јавне управе и самоуправе (општинске, покрајинске, републичке), академске, културне, социјалне и здравствене установе.

 

Захтеви се достављају на адресу електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , као и у писаној форми на адресу Амбасаде.

 

Уз формулар потребно је послати и документ о овлашћењу именованог представника да заступа подносиоца пројекта. Уколико подносилац није државна установа прилаже се и копија документа којим се потврђује да је подносилац правно лице. Осим попуњеног формулара за пријаву и наведених докумената не слати никакве друге прилоге.

 

Извор: Е-капија


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија