Кућа Добрих Вести

Login

Сајам млинара и пекара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mlinekexpos343434Од 21. до 23. новембра 2019. године у Мастер центру Новосадског сајма, сада већ по четврти пут, традиционално се одржава 4. МЛИНПЕК ЕКСПО, велики сајам широке понуде производа и услуга намењених млинарима, пекарима, кондиторима, посластичарима, складиштарима и свим заинтересованим.

 

Представиће се произвођачи опреме, сировина, додатака, готових смеша, погонске и лабораторијске опреме, прибора,контролних и мерних уређаја, софтверских решења, амбалаже и линија за паковање и других делатности које подржавају развој ове бранше.

 

Уз 4. Млинпек Експо, по 24. пут ће се окупити на МЛИНАРСКО ПЕКАРСКИМ ДАНИМА сви они којима је прерада жита и брашна делатност, извор прихода,струка, животно опредељење и љубав – млинари, пекари, кондитори, посластичари, тестеничари, складиштари и друге делатности.

 

Програм 24. Млинарско Пекарских Дана састављен је тако да учеснике приближи одговорима на најактуелнија питања у пословању индустрија прераде жита и брашна.

 

Програмом су предвиђена 4 семинара:

 

-          Проблеми квалитета и безбедности пшенице рода 2018/19 године

-          Управљање ризицима у преради пшенице рода 2018/19 године

-          Алтернативни трендови у преради брашна

-          Иновативна решења у преради жита и брашна

 

Сајамско-стручна манифестација 4. Млинпек Експо са 24. Млинарско пекарским данима биће још једна прилика да се размене информације, сазнају новине у технологији, квалитету и безбедности сировина, законском оквиру, реше проблеми, склопе нови послови и нова познанства.

 

Манифестацију ће 21. новембра у 10 часова отворити помоћник министра пољопривреде, Ненад Катанић, а присуствоваће и помоћник министра пољопривреде Ненад Вујовић и саветник министра за европске интеграције, Данило Голубовић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија