Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатан семинар: Реална пословна примена електронског пословања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

elektronikabepslantofdfdfddБесплатан семинар о електронском пословању одржаће се у петак, 21. фебруара са почетком у 10 часова у Хотелу Палас у Београду.

 

Наведени бесплатни семинар има за циљ да својим полазницима прикаже реалне примере успешних организацино-технолошких решења дигитализације пословних процеса са посебним акцентом на оне најактуелније и реално најпотребније. Свакој пословној организацији без обзира да ли је из приватног или јавног сектора.

 

Сама излагања су “примери из праксе”. Она која већ сада негде успешно функционишу и која су успела да помире законски оквир и пословне потребе и, као најважније, имају своју економску оправданост.

 

Најважнија питања која ће се обрадити су:

 

Примери успешне примене и коришћења Е-Фактуре и других рачуноводствених исправа у потпуности усклађених са законом? (Изглед, интерна акта и начини оперативне примене, Приказ процеса Управљања документима – Document Managment Sowtware).

 

Како изгледа реална апликација еПисарница, због чега је неопходна у савременом пословању и како је најефикасније имплементирати (презентација Апликације еПисарница урађене за железару у Смедереву – HBIS GROUP Serbia Iron & Steel doo Beograd)

 

Зашто електронска (И-Мејл) пословна преписка има тежину обавезујућег пословног документа и како је ефикасно обрадити? (Аутоматски пријем и обрада мејлова на официјалној е-маил адреси предузећа, завођење и дистрибуција – пример реалне СВ апликације)

 

Употреба еАрхиве. Како усагласити опозитне законске норме и уштедети на трошковима папирне архиве. (Усклађивање прописа и приказ апликације еАрхива у раду – врсте еДокумената, претрага, права управљања,…)

 

Како процесе дигитализације интегрисати у постојећи информациони систем а како правилно одабрати нови (Приказ реалних техничких решења ефикасне и економски повољне интеграције актуелних процеса еПословања у интерне информационе системе)

 

Циљ семинара:

 

Користећи реална пословна решења, приказати полазницима могућности коришћења као и начине интерне имплементације пакета електронских сервиса и савремених административних поступања. Додатно, објаснити административне и техничке процедуре за квалитетно и законом дефинисано електронско канцеларијско пословање и њено интегрисање у свакодневни рад пословних организација.

 

Предавачи:

 

Олга Зорић, стручни консултант – Семинари Србије

Мр. Гвозден Маринковић, ИТ експерт за пословне СВ апликације

Војкан Станковић, стручни консултант – Семинари Србије

За више унформација посетите сајт Семинари Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено недеља, 09 фебруар 2020 16:51

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија