Кућа Добрих Вести

Login

Пријаве за СтартИН

Оцените овај чланак
(4 гласова)

startin20Пријаве за “СтартИН програм - друга генерација” званично су отворене за све стартап тимове и трајаће до 15. марта.

 

СтартИН програм, који реализује ИнЦентарХаб у сарадњи са више од 20 ментора и истакнутих експерата из домаће предузетничке заједнице, креиран да подржи развој стартапа у раној фази и омогући њихову спремност за финасирање и прву инвестицију.

 

Након што је прва генерација од 5 тимова успешно завршила своје иницијално стартап путовање, СтартИН је препознат као један од високо квалитетних програм за развој технолошких стартапова. То нам је дало снагу да наставимо даље са циљем да омогућимо подршку свима који желе да покрену свој бизнис, али и са друге стране допринесемо оживљавању стартап екосистема у Србији.

 

“СтартИН програм нам је омогућио да дефинишемо и детаљније разрадимо све задатке при оснивању и развоју једног стартапа. Захваљујући добијеном знању из бизниса, финансија, маркетинга и многих других области, сада смо на успешном путу ка лансирању нашег производа”, АлгиОџ тим прве генерације који је развио производ за пречишћавање ваздуха који користи алге уместо конвенционалних филтера.

 

Програмска директорка ИнЦентра, Ана Милићевић истакла је да је посебност овог програма то што тимови и по завршетку имају подршку наредна три месеца и остају “заражени” стартап начином размишљања и односом према реалности креирања бизниса постају део стартап заједнице.

 

СтартИН 2.0 програм је намењем амбициозним младим људима, студентима завршних година и мастер студија који су детектовали неки проблем или прилику на тржишту. Тимовима се омогућава неопходна едукација, менторство и подршка кроз целокупан процес од представљања идеје до лансирања производа. Циљ програма је да млади и будући предузетници кроз учење предузетничког процеса, препознавање предузетничких особина, развој и имплементацију критичког предузетничког размишљања добију прилику изграде свој технолошки бизнис. Ментори и предавачи су истакнути експерти и покретачи својих стартап бизниса који долазе из различитих индустрија.

 

Заинтересовани тимови неопходне информације могу пронаћи на сајту ОВДЕ.

 

Ин Центар је хаб који кроз своје услуге и програме пружа подршку предузетницима и стартапима у развоју пословања.У самом центру Београда уз мултифункционалан простор ИнЦентар омогућава оргаизацију разних едукативних и промотивних догађаја, а све са циљем изградње домаћег стартап еко-система.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија