Кућа Добрих Вести

Login

Имате идеју за онлајн бизнис – ево шансе да покренете посао бесплатно

Оцените овај чланак
(2 гласова)

onlineulaganje3434343Ако нас је нечему научила корона, то је да умемо да се мењамо и ми и наши бизниси, али и то да умемо да будемо солидарни.

 

Свесни чињенице да је, због епидемије корона вируса и увођења ванредног стања, велики број српских фирми био приморан да привремено затвори своје продајне објекте што је довело до пада промета и великих губитака, постоје компаније које су се одлучиле да изађу у сусрет српским микро, малим и средњим предузећима и омогући им креирање интернет продавница и коришћење еCommerce сервиса потпуно бесплатно.

 

 

Свесни смо и да су управо та мала и средња предузећа одувек била воз која вуку целу привреду напред. Стога, у претходном периоду им је потребан "вагон" помоћи. Једна од таквих прилика је платформа где могу до 21. јуна бесплатно да отворе своју онлајн продавницу уз укључено једногодишње одржавање и друге погодности.

 

Можете једноставно и ефикасно да нудите вашу робу и услуге 24 сата, 7 дана у недељи, без обзира где су вам купци.

 

Мала и средња предузећа заинтересована за онлине продају, а која испуне услове конкурса, имаће право на бесплатну интеграцију интернет продавнице, као и на бесплатно одржавање сајта у трајању од 12 месеци. Поред тога, биће обезбеђене услуге професионалног фотографа и обраде фотографија производа, обезбеђивање и подешавање ССЛ сертификата - протокола за сигурну размену података на сајту као и упутства и обуке за коришћење платформе, он-лајн продају и СЕО оптимизацију садржаја (прилагођавање садржаја за боље позиционирање сајта на он-лајн претрази).

 

Фирме које нуде е-трговину на овај начин добиће прилику да смање трошкове и привуку нове категорије потрошача, захваљујући једноставном приступу широком спектру роба и услуга. Уједно, ово је прилика за мала и средња предузећа да усвоје иновативне начине продаје и тако унапреде своје пословање, будући да је мисија организатора конкурса компанија Виса и Raiffeisen banka a.d. да омогуће појединцима, привреди и економијама да се развијају.

 

 

У прилог томе иде чињеница да се наплата врши платним картицама а знамо сви да је препорука свих банкара и економиста али и оних који брину о нашем здрављу да се користе картице уместо кеша. Додатно, картице су један од начина борбе против сиве економије.

 

Кажу, корона ће променити свет, ништа више неће бити исто, нарочито не токови новца.

 

Онлајн плаћање и онлине трговина су области које су победиле корону и којима је она дала шансу.

 

Нажалост, или на срећу било је потребно да се деси нешто такво да бисмо и ми почели више да продаје мо и купујемо онлајн путем. Али је чињеница да ће то бити пут којим ће бити сигуирно кретање и после короне.

 

Извор: Visa/Biznis Telegraf


Последњи пут измењено понедељак, 11 мај 2020 20:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија