Кућа Добрих Вести

Login

Панел дискусија: ''Економска активност, тржиште рада и достојанствен рад у доба КОВИД кризе''

Оцените овај чланак
(2 гласова)

krizakovidОнлајн панел дискусија „Економска активност, тржиште рада и достојанствен рад у доба КОВИД кризе“, биће одржана 1. јула 2020. године, од 11 до 13 часова на MS Teams веб платформи.

 

Циљ панела је покретање дијалога између стручњака и других заинтересованих страна који могу да свеобухватно представе економска кретања настала током ванредног стања, а пре свега утицај истих на промене на тржишту рада и социо-економски положај рањивих група.

 

Оквир за разговор ће бити подаци добијени кроз актуелна истраживања на националном и међународном нивоу, као и Циљеви одрживог развоја Уједињених нација (ЦОР). Овде ће се пре свега говорити о циљевима достојанственог посла и економског раста (ЦОР 8), а посредно и о другим социо-економским последицама КОВИД пандемије.

 

Панел се организује у оквиру пројекта “Одрживи развој за све” уз подршку влада Швајцарске Конфедерације и Савезне Републике Немачке. Иницијативу реализује Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ), као део пројекта “Реформа јавних финансија – Агенда 2030”, у сарадњи са Фондацијом Ана и Владе Дивац, Центром за високе економске студије и Београдском отвореном школом и са партнерима: Фондацијом Центар за демократију, Тимочким омладинским центаром и Београдским фондом за политичку изузетност.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 25 јун 2020 12:36

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија