Кућа Добрих Вести

Login

У примени је нови портал јавних набавки

Оцените овај чланак
(1 Глас)

javnenbavke3434343434Од данас, 1. јула 2020. године, у примени нови Портал јавних набавки, чији је рад усклађен са одредбама новог Закона о јавним набавкама.

 

Сви поступци јавних набавки које наручиоци покрећу након 1. јула 2020. године, у складу са одредбама новог ЗЈН, спроводе се на новом Порталу. С друге стране, документација у вези са поступцима јавних набавки који су започети пре дана ступања на снагу новог ЗЈН, објављује се на старом Порталу.

 

 

Интернет адреса новог Портала је на ОВОМ линку.

 

Напомињемо да подаци унети на ДЕМО платформу новог Портала, која је била доступна корисницима Портала од 16.6.2020. године, неће бити пренети на платформу новог Портала.

 

Канцеларија за јавне набавке и Канцеларија за информационе технологије и електронску управу, донеле су Упутство за коришћење Портала јавних набавки, које је објављено у Службеном гласнику Републике Србије и на интернет странице Канцеларије за јавне набавке.

 

Такође, у циљу лакшег коришћења новог Портала, молимо све учеснике у поступцима јавних набавки да се пре почетка рада на новом Порталу упознају са садржином упутстава за кориснике Портала јавних набавки, која се налазе на самој платформи.

 

Упутствима за кориснике Портала јавних набавки се приступа кликом на икону са знаком питања, која се налази у горњем десном углу платформе.

 

Извор: Кућа добрих вести/Управа за јавне набавке

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија