Кућа Добрих Вести

Login

Сајам партнерства од 8. до 12. марта

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajampartnerstvadfdffdfФорум за одговорно пословање и Смарт колектив позивају организације цивилног друштва да се пријаве за учешће на Сајмупартнерства#ЗаБољеДруштво који ће бити одржан од 8. до12. марта2021. године.

 

Одрживи развој заједнице у којој живимо и радимо, изискује ангажовање свих друштвених партнера и грађење партнерстава, а најбољи резултати остварују се кроз синергетске ефекте,када се ресурси различитих сектора удруже на стварању бољег друштва. Сајам партнерства представља приликуза повезивањеорганизација цивилног и пословног сектора са циљем њиховог бољег упознавања, умрежавања и остваривања сарадње на конкретним пројектима и иницијативама.

 

Овогодишњи Сајам партнерства настоји да омогући међусобно повезивањеи остваривање директних контактата организација које су у потрази за подршком од стране пословног сектора и компанијакоје су у потрази за партнериманасвојим програмимаангажовања у заједниции корпоративне филантропије. Позив је отворен засве организације, без обзирана величину и да ли делују национално или локално, а које имају предлогеза сарадњуу следећим тематским областима:

 

1)иницијативе за здравије, чистије и зеленије друштво,

2)социјално укључивање и подршка социјално угроженима,

3)подршка и оснаживање жена,

4)подршка и оснаживање младих кроз изградњу вештина и повећање запошљивости. Из сваке од наведених области, до 5 организација са конкретнимпредлозима за сарадњу са пословним сектором добиће прилику за учешће на Сајму партнерства.

 

Организације које буду одабране за учешће на Сајму партнерстваимаћеприлику да:представе своје активности и директно предложе сарадњу представницима компанија; унапреде свој приступ сарадњиса пословном сектору кроз припремну радионицу и директну повратну информацију од запослених који се баве програмима корпоративне филантропије у компанијама чланицама Форума за одговорно пословање; остваре потенцијалну новчану, робну или подршкуволонтераза реализацију својих активности;упознају јавност са својом организацијом, друштвеним проблемима и циљевима за које се залажу; додатно се повежу са другим организацијамаи компанијамакоје деле исте вредности.

При одабиру учесникавредноваће се претходно   искуство/остварени   резултати   у   раду   са   цииљном групом/темом, јасноћа при формуисању предлога, потенцијалза развој сарадњеи иновативност предлога.   Поред предлога који се односе на новчану подршку, овим путем подстичемо организације да примењујући иновативне приступе, у своје предлогеза сарадњуукључе и друге потенцијалне потребе за подршком као што су прилике за укључивање запослених и коришћењедругих ресурса компанија.

 

Рок за пријаву за учешће јечетвртак, 18. фебруар 2021. године.Пријава се врши попуњавањем формулара који се налази на ОВОМ линку.

 

 

За сва додатна питања, можете контактирати путем мејла канцеларије Форума за одговорно пословање: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

За остале информације о конференцији CSR forum посетите сајт: www.odgovornoposlovanje.rs.

 

Сајам партнерства организује се у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање који финансира УСАИД, а реализује Коалиција за доброчинство коју предводи Фондација Ана и Владе Дивац, а додатно чине Траг Фондација, Смарт колектив, Catalyst Balkans, Форум за одговорно пословање, Српски филантропски форум и Привредна комора Србије.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија