Кућа Добрих Вести

Login

Први онлајн Сајам предузетништва Војводине 22. и 23. априла

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajampreduzetnistvadfdfdfdfdfПрви онлајн Сајам предузетништва Војводине биће одржан 22. и 23. априла на платформи Новосадског сајма – ExpoOnline.rs.

 

Тај догађај намењен је микро, малим и средњим предузећима, а креирали су га Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Новосадски сајам.

 

Циљ је да се у виртуелном окружењу предузетништво Војводине учини снажнијим и отпорнијим на бројне изазове, као и да се привредници повежу, међусобно упознају, размене идеје, уговоре послове и пронађу инспирацију за нове пословне подухвате, објављено је на сајту Новосадског сајма.

 

На првом онлајн Сајму предузетништва Војводине представиће се фирме из различитих сектора привреде, које нуде производе и услуге домаћем и међународном тржишту.

 

Поред компанија, учествују и ресорни секретаријат, институције и организације које пружају подршку бизнису - од финансирања до иновативних решења.

 

Сајам је намењен не само привредницима из Војводине и Србије, већ свима који желе да пронађу потенцијалне инвеститоре и кориснике, дистрибутере, као и оне који иновацијама, искуствима и знањима могу да им олакшају развој бизниса.

 

Сви учесници ће током два сајамска дана бити у прилици да успоставе директне контакте и да учествују у онлајн конференцијама.

 

Током трајања сајма планиране су теме из области - регионалног повезивања привреде, предузетништва у туризму, женског предузетништва, повезивања привредника у кластере и инкубаторе, унапређења области занатства у Војводини, као и потенцијалних извора финансирања малих и средњих предузећа у Војводини.

 

Наступ привредника на првом онлајн Сајму предузетништва Војводине омогућио је Покрајински секретаријат за привреду и туризам.

 

Намера Секретаријата, као и Новосадског сајма је да Сајам предузетништва Војводине буде одржан и у јесењем термину, у халама и Конгресном центру “Мастер”, уколико ситуација због глобалне пандемије то дозволи.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 април 2021 19:21

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија