Кућа Добрих Вести

Login

Инфо дан: Заједничко регионално тржиште - користи и изазови

Оцените овај чланак
(1 Глас)

srbijazapaddfdfdfdПривредна комора Србије као једна од шест привредних комора у оквиру Коморског инвестиционог форума Западног Балкана (КИФ ЗБ6), организује сутра инфо дан "Западни Балкан и Србија: имплементација Акционог плана за Заједничко регионално тржиште - користи и изазови".

 

Догађај ће бити одржан у хибридном режиму (уживо/онлајн) 12. маја у Привредној комори Србије (Ресавска 15).

 

На овом догађају биће представљене користи од имплементације плана и покренута отворена дискусија о изазовима како би се подстакло заједничко проналажење решења у интересу како пословне заједнице Западног Балкана и њених грађана, тако и ЕУ.

 

У дискусији ће учествовати представници компанија чланица Пословног савета КИФ ЗБ6 и представници организација и тела укључених у имплементацију Акционог плана.

 

Акциони план за заједничко регионално тржиште за период 2021-2024 који су на самиту у оквиру Берлинског процеса 10. новембра 2020. године у Софији, подржали председници влада "западнобалканске шесторке" наставак је активности на унапређењу економске сарадње у региону Западног Балкана на његовом путу ка пуноправном чланству у ЕУ, и надовезује се на постигнућа "Вишегодишњег акционог плана за регионални економски простор" усвојеног на самиту у Трсту 2017. године.

 

Пријава за учешће на онлајн делу догађаја je ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија