Кућа Добрих Вести

Login

БЕОГРАД: Друга InterConnect конференција у априлу у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

interconnectt34343434InterConnect, један од најзначајнијих бизнис догађаја у региону, јединствени дводневни скуп окупиће 26. и 27. априла у Београду међународне експерте, представнике европских компанија које траже пословне партнере и добављаче на Западном Балкану и домаћа мала и средња предузећа.

 

InterConnect организују Привредна комора Србије и фирма Convestenics, уз подршку пројекта „Велика мала привреда" који финансира USAID, аспроводи организација ACDI/VOCA.

 

Конференција у Београду биће прилика за МСП из металског сектора, гумарске, пластичарске и машинске индустрије, да директно на Б2Б састанцима упознају и договоре нове извозне послове са представницима 15 великих европских компанија из Немачке, Италије, Швајцарске, Пољске, Шведске, чији годишњи промет премашује 24 милијарде евра.

 

„InterConnect је одлична шанса за проналажење пословних партнера, на потпуно другачијем нивоу, директним повезивањем челних људи међународних компанија са представницима предузећа из Србије и региона, који желе да постану партнери и добављачи иностраних корпорација”, каже Михаило Весовић, директор Сектора за стратешке анализе, услуге и интернационализацију Привредне коморе Србије.

 

Једна од главних тема конференције биће и нови немачки закон о дју дилиџенси (Due Dilligence) у ланцима снабдевања, који је почео да се примењује 1. јануара ове године, као и одрживост и најактуелнији изазови пословања са којима се суочава глобална привреда.

 

Очекује се учешће више од две стотине представника компанија које ће имати прилику да се повежу са реномираним партнерима, договоре нове послове, укључе се у међународне ланце добављача, али и да са водећим светским експертима, попут Фердинанда Виланда, директора глобалне набавке у немачкој компанији ThyssenKrupp Automotive, размене искуства о најновијим трендовима, изазовима и решењима у области одрживости производних процеса и условима глобалне трговине и индустрије.

 

„Интерконект” конференција одржаће се у хотелу Metropol Palace у Београду, а компаније из региона могу да се пријаве на овај догађај путем линка InterConnect (pks.rs).

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 март 2023 13:05

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија