Кућа Добрих Вести

Login

Кредити за предузетнике

Оцените овај чланак
(3 гласова)

piraeusБЕОГРАД - Пиреус банка започела је нови циклус одобравања субвенционисаних кредита намењених предузетницима, малим и средњим предузећима.

Како је саопштила банка, клијентима је омогућено да конкуришу за кредите са субвенцијом камате Фонда за развој у износу од пет одсто, за финансирање обртних средстава и одржавање ликвидности.

Субвенционисани кредити могу бити динарски и индексирани у еврима, одобравају се у максималном износу од 30 милиона динара за предузетнике и мала предузећа, односно 200 милиона динара за средња предузећа.

Каматна стопа за субвенционисане динарске кредите је у висини годишње референтне каматне стопе Народне банке Србије, а за кредите у еврима 3,5 одсто на годишњем нивоу.

Период отплате је максимално 18 месеци, укључујући обавезан грејс период од пет месеци током којег се плаћа само камата.

                             Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 22 фебруар 2013 15:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија