Кућа Добрих Вести

Login

Данас уручење признања "Најбоље из Србије"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

najbolje-cirБЕОГРАД - Привредна комора Србије (ПКС), у сарадњи са Министарством спољне и унутрашње трговине и телекомуникација и дневним економским листом „Привредни преглед“, организоваће вечерас свечано проглашење победника и уручење признања „Најбоље из Србије“ за 2012. годину.

Признања добитницима, на пригодној свечаности у Клубу посланика, уручиће представници Владе Републике Србије, председник ПКС Милош Бугарин и чланови жирија.

Акција „Најбоље из Србије“, у којој је ове године учествовало више од стотину компанија, усмерена је на јачање имиџа домаћих брендова, али и конкуренције и тржишног начина размишљања, уз подршку иновативности и афирмацији локалних брендова. Акцијом се даје подршка и страним инвеститорима и иностраним фирмама за остварене пословне резултате на нашем тржишту. Добитници имају право да знак "Најбоље из Србије" користе као доказ квалитета и поверења на производима, као и у промотивним и маркетиншким активностима.

 

Најбоље робне марке – промоција Србије

 

Признања „Најбоље из Србије“, у акцији која се одржава девети пут, додељена су у више категорија за робне, услужне и корпоративне брендове, као и за најбољи лични бренд у функцији промоције Србије.

Најбоље српске робне марке (брендови), изабрани су на основу тржишно-финансијских критеријума, оцена потрошача, перцепције пословних партнера и гласова стручног жирија. У том жирију били су: Расим Љајић, министар за спољну и унутрашњу трговину и телекомуникације, председник жирија, Милош Бугарин, председник ПКС, заменик председника жирија, Татјана Матић, државни секретар Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација, Михаило Весовић, потпредседник ПКС, др Слободан Милосављевић, саветник ПКС, Душан Југовић, генерални директор листа „Привредни преглед“, др Стипе Ловрета и др Саша Вељковић, професори Економског факултета у Београду, Вера Вида, председница Центра потрошача Србије, Божидар Лаганин, директор Агенције за страна улагања и промоцију извоза (СИЕПА), Стојан Вучинић, представник Југоинспекта и Иван Лалић, извршни директор МИКСЕР-а.

Свечана додела признања „Најбоље из Србије 2012“ биће организована у Клубу посланика у 18 часова.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 06 март 2013 01:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија