Кућа Добрих Вести

Login

Додела награда најбољима у односима с јавношћу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DSOJБЕОГРАД – Годишње признање Друштва Србије за односе с јавношћу (ДСОЈ) у категорији “Пионири комуникације” припало је Центру за развој дечијих интересовања Повратак природи за пројекат - ”Чинити добро другоме”.

То је посебно признање које ће овом Центру, као и другим добитницима награда ДСОЈ за 2013. годину, бити уручено вечерас на традиционалном свечаном пријему у хотелу “Фалкенштајнер” у Београду.
Признања су резултат конкурса којим Друштво Србије за односе с јавношћу, како истичу, “промовише професионалне узоре и померање граница у теорији и пракси, са циљем достизања највиших стандарда и развоја професије”.
Стручни жири је, међу 66 укупних пријава које су ове године пристигле на конкурс, изабрао финалисте 16. доделе признања, које су додељене у више категорија.
У области корпоративних комуникација, у групи великих предузећа добитник награде је “Викторија група” (Victoria Group)  за пројекат отварања новог погона и агенција “Reprezent Communications” за кампању предузећа “Титан”  – “Дијалогом до разумевања”.
“Reprezent Communications” добитник је и награде за реализовану кампању компаније “Штраус Адриатик” (Strauss Adriatic)  под називом “Домаћа иновативност – глобална примена”.
У категорији Бренд ПР признање ће бити додељено агенцији “Executiv Group” за кампању “Јачање Дон Кафе бренда изградњом односа са интернет заједницом”.

Агенција године - “Reprezent Communications”

Агенција године у категорији великих агенција је “Reprezent Communications”, а у категорији малих и средњих агенција “Blumen Group” . Такође за изузетан лични допринос у области комуникација награђена је Наташа Павловић Бујас, оснивач и директорка агенције “Blumen Group”. 

За ПР комуникацију у интегрисаним кампањама награда је додељена ПР агенцији “New Moment” за пројекат компаније “Штарк”– “Бананица паковање мења али укус никада”, а иста комуникација добитник је и признања за комуникацију у непрофитном сектору за кампању “Невидљиви шампиони”, коју је организовао Параолимпијски комитет Србије.
У области интерних комуникација, лауерат је компанија “Делез” (Delhaize Group) за значаj интерне комуникације у промени корпоративне културе након што је белгијска “Делез група” аквизицијом преузела “Делта Маkси”.

Од употребе дигиталних медија до кризне комуникације

Употреба дигиталних медија и нових технологија у комуникацији најбоље је ишла агенцији “Chapter4” .
Награда за најбољи академски рад “Др Драгутин Врачар” отишла је у руке Браниславе Јовичић за магистарски рад “Значај односа с јавношћу у промоцији обновљивих извора енергије”.
Награда у категорији ”Кризне комуникације” и “Комуникатор године” ове године се не додељује, а нико се није ни пријавио.
Друштво за односе са јавношћу сарађује са бројним организацијама и институцијама на развоју и промоцији области односа с јавношћу, и организује стручне скупове, од којих је највећи и најзначајнији “Пријем”, традиционални годишњи скуп стручњака из области односа с јавношћу.
Најуспешније из области односа с јавношћу, добитнике признања, бира стручни жири, који чине угледни професионалци, истакнути појединци, представници компанија, агенција и универзитета.

                                                                                                         Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 06 јун 2013 12:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија