Кућа Добрих Вести

Login

СИЕПА позива привреднике на сајам "Embedded world 2014"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SIEPAБЕОГРАД – Агенција за страна улагања и промоцију извоза Србије (СИЕПА) позвала је домаће компаније да се пријаве за учешће на сајму „Embedded world 2014", који ће се одржати од 25. до 27. фебруара 2014. године у немачком граду Нирнбергу.

Трошкове закупа изложбеног простора од 54 квадратних метара и изградње штанда сносиће СИЕПА, као и трошкове улазница, уноша у штампани каталог и on-line портала.
Рок за пријаву је 11. октобар 2013 године.
Ово је шести пут заредом да СИЕПА организује наступ српских привредника у оквиру националног штанда на том сајму.
Јубиларни десети сајам „Embedded World 2013“ je био највеће окупљање професионалаца из области embeded технологија и примењене електронике до сада, са 868 излагача из 58 земаља и посетом од преко 22.545 професионалаца.

Прилика за сусрет са потенцијалним партнерима

Изложба „Embedded World 2014“ ће бити истог обима и одржаће се у пет хала сајмишта у Нирнбергу, а очекује се да надмаши прошлогодишњи резултат.
Учешће на сајму компанијама пружа могућност да на једном месту сретну на десетине потенцијалних партнера, купаца или добављача компонененти, да се упознају са најновијим embeded технологијама, техничко-технолошким решењима у производњи и да учествују у неким од бројних информативно-промотивних активности, тренинга и презентација.
Због ограниченог простора, неопходна је селекција наконкурентнијих компанија, а како би се обезбедио што успешнији наступ, компанија која жели да се пријави треба да поседује конкурентан производ и прозводне капацитете за извоз, да представници на сајму имају активно знање енглеског или немачког језика, познају карактеристике производа и компанија и да се обавеже да ће након завршетка сајма известити организаторе о резултатима сајамских активности.
                                                                                                       Извор: Кућа добрих вести/СИЕПА


Последњи пут измењено уторак, 17 септембар 2013 21:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија